TURIZEM GAŠPERIN, PETER GAŠPERIN S.P., e-naslov info@gasperin-bohinj.com, je upravljavec z osebnimi podatki za spletno stran www.gasperin-bohinj.com

TURIZEM GAŠPERIN, PETER GAŠPERIN S.P. se zavezuje, da bo posredovane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Vsi posredovani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in za namen, zaradi katerega so bili posredovani.

Osebne podatke posameznika TURIZEM GAŠPERIN, PETER GAŠPERIN S.P. obdeluje in jih hrani za dosego namena, zaradi katerega jih je posameznik posredoval: obrazec za kontakt.

Pri obravnavi posredno in neposredno posredovanih podatkov nas obvezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov. Podlago za zbiranje osebnih podatkov predstavlja kontaktni obrazec, kjer obiskovalci lahko pustijo povpraševanje o nastanitvi.

TURIZEM GAŠPERIN, PETER GAŠPERIN S.P. se obvezuje, da podatkov ne bo posredovala tretjim osebam, prav tako ne izven EU, EGP in mednarodni organizacijam tega prostora, razen kadar je to v skladu z veljavno zakonodajo. V času upravljanja z osebnimi podatki ima posameznik pravico vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravkov, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavno zakonodajo.

TURIZEM GAŠPERIN, PETER GAŠPERIN S.P. bo pridobljene podatke varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. TURIZEM GAŠPERIN, PETER GAŠPERIN S.P. se zavezuje, da bo zbrane podatke hranila le toliko časa, kolikor bo nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika (na e-naslov info@gasperin-bohinj.com) se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Uporabniki imajo kadarkoli pravico zahtevati spremembo oziroma izbris svojih osebnih podatkov preko e-naslov info@gasperin-bohinj.com. Podatki bodo izbrisani v najkrajšem možnem času.

Zloraba podatkov
Zavezujemo se, da bomo varovali vaše osebne podatke v skladu z GPDR. V kolikor bi prišlo do zlorabe podatkov, vas bomo o tem obvestili na vaš e-poštni naslov v najkrajšem možnem času, vendar ne kasneje kot v 72 urah od ugotovitve zlorabe.

Odgovornost
Spletna stran je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu TURIZEM GAŠPERIN, PETER GAŠPERIN S.P. ne jamči za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na strani. Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Splošni pogoji

Pri naročilu brezplačne knjige se le-to šteje kot pogodbeno razmerje. Iz tega pogodbenega razmerja velja določilo iz direktive GDPR, ki dovoljuje obveščanje posameznikov, kadar velja izkazan legitimen interes. Zato vsem, ki naročijo brezplačno e-knjigo pošiljamo obvestila o novostih, novicah in dogodkih. S te liste se lahko naročnii kadarkoli odjavijo s klikom na povezavo “odjavi” v nogi sporočila.

English tel:+386 41 540 805 REZERVACIJE