Nastanitev

Nudimo udobne sobe in apartmaje v Bohinju. Vse sobe so opremljene v alpskem stilu. Pohištvo je iz bohinjske smreke, macesna ali jesena. Vse sobe imajo lesena tla. Večina sob ima balkon s pogledom na gore ali gozd. Okna imajo dvojno oz. trojno zasteklitev. Vse sobe so opremljena z velikim LCD TV z veliko izbiro satelitskih programov. Prav tako lahko rezervirate nočitev z samopostrežnim zajtrkom.

Splošni pogoji

Splošni podatki o naši ponudbi

Pred hišo je gostom na voljo prostorna terasa. Posteljnina je primerna tudi za osebe z alergijo. V hiši imamo centralno ogrevanje. Gostom je na voljo tudi prostor za druženje s kmečko pečjo. Tu lahko najdete tudi družabne igre. Za smučarsko opremo je na voljo shramba in prostor, kjer lahko posušite mokra oblačila in obutev.

 

Ponudba

Nudimo samopostrežni zajtrk z bogato izbiro jedi. Lahko boste izbirali med ponudbo kruha, sirov, mesnih narezkov, namazov, žitaric, sadja, sokov, različnih čajev in kav. Z veseljem vam pripravimo tudi domača jajca po vaši želji. Zajtrk strežemo od 7:30 do 9:30. Lahko vam pripravimo tudi pakirane malice. Gostom nudimo tudi pijače in manjše prigrizke.
Gostom lahko ponudimo večerjo (polpenzion) v bližnji (250 m oddaljeni) 4* restavraciji v turističnem centru ob Bohinjskem jezeru. Na izbiro sta 2 juhi, hladne in tople predjedi, 4 različne glavne jedi- tudi vegetarijanska, solate, sadje in sladica.

 

Aktivnosti v naši bližnji okolici

Pohodništvo, izleti, kolesarjenje, ribolov, jahanje, mini golf, plavanje, kajak, čolnarjenje. Pozimi pa lahko smučate, tečete na smučeh, drsate in se sankate. Vodni park Bohinj je od nas oddaljen samo 5 km.

 

Storitve, ki jih nudimo našim gostom

hitra prijava / odjava, shramba za prtljago, finska savna (privatna uporaba), postrežba v sobi, letališki prevoz, pralnica perila, pakirana malica, najem vozil, organizacija izletov, faks / fotokopiranje, storitev prevoza (z doplačilom). Gostom nudimo brezplačno hrambo lastnih koles, čolnov, smučarske opreme.

 

Internet

Wifi dostop do interneta je v vseh sobah in je brezplačen.

 

Parkirišče

Pred hišo je prostorno parkirišče, ki je za naše goste brezplačno.

 

Domače živali

Domačih živali ne sprejemamo.

 

Lokacija

Nahajamo se samo 250 m od Bohinjskega jezera, v bližini gozda na mirni in prijetni lokaciji. Nahajamo se v območju Triglavskega narodnega parka.

English tel:+386 41 540 805 REZERVACIJE