Splošni podatki o naši ponudbi

Pred hišo je gostom na voljo prostorna terasa. Posteljnina je primerna tudi za osebe z alergijo. V hiši imamo centralno ogrevanje. Gostom je na voljo tudi prostor za druženje. Za smučarsko opremo je na voljo shramba in prostor, kjer lahko posušite mokra oblačila in obutev.

 

Ponudba

Nudimo samopostrežni zajtrk z bogato izbiro jedi. Lahko boste izbirali med ponudbo kruha, sirov, mesnih narezkov, namazov, žitaric, sadja, sokov, različnih čajev in kav. Z veseljem vam pripravimo tudi domača jajca po vaši želji. Zajtrk strežemo od 7:00 do 9:30. Lahko vam pripravimo tudi pakirane malice.
Gostom lahko ponudimo večerjo v bližnji, 250 m oddaljeni restavraciji.

 

Aktivnosti v naši bližnji okolici

Pohodništvo, izleti, kolesarjenje, ribolov, jahanje, mini golf, plavanje, kajak, čolnarjenje. Pozimi pa lahko smučate, tečete na smučeh, drsate in se sankate. Vodni park Bohinj je od nas oddaljen samo 5 km.

 

Storitve, ki jih nudimo našim gostom

hitra prijava / odjava, shramba za prtljago, finska savna (doplačilo), pralnica perila (doplačilo), pakirana malica (doplačilo), organizacija izletov, storitev prevoza (doplačilo). Gostom nudimo brezplačno hrambo lastnih koles, čolnov, smučarske opreme.

 

Otroci

Sprejemamo samo otroke starejše od 10 let.

Internet

WIFI dostop do interneta je v vseh sobah in je brezplačen.

 

Parkirišče

Pred hišo je prostorno parkirišče, ki je za naše goste brezplačno.

 

Domače živali

Domačih živali ne sprejemamo.

 

Lokacija

Nahajamo se samo 250 m od Bohinjskega jezera, v bližini gozda na mirni in prijetni lokaciji. Nahajamo se v območju Triglavskega narodnega parka.

English tel:+386 41 540 805 REZERVACIJE