Če si želite najbolj pristnega občutka letenja, vas vabimo na polet v dvoje - jadralno padalski tandem. Nobene kabine, nobenega hrupa, le piš vetra visoko nad tlemi. Najboljši piloti vam bodo na posebno željo pokazali celo osnovne prvine akrobatskega letenja zjadralnim padalom. Velike hitrosti in centrifugalna sila ... za adrenalinske navdušence (poglejte v videu)! Seveda pa si lahko privoščite tudi čudovito mirne panoramske polete brez 'dinamičnih' vložkov.

JADRALNO PADALSKI TANDEM V BOHINJU

Vsem, ki si želijo v enem poletu doživeti vse, kar jadralno padalstvo ponuja, priporočamo 'TOP' polet. V enem poletu vas čaka jadranje v termiki, akrobatski program in osnove vodenja krila. Z vami bo v zraku prekaljeni učitelj, ki vam bo zaupal krmila - leteli boste s svojimi rokami!
Po poletu vas čaka še šolski teren, kjer boste pod vodstvom učitelja poskusili z osnovnimi vajami še samostojno - morda vam uspe tudi malo poleteti!

Vsem potnikom TOP poleta priznamo 10% popust pri začetnem šolanju.

NOVO! Za člane društva Loop team - hard core akrobatski polet! Specialno akrobatsko tandemsko padalo (pomanjšano, ojačano in na sploh 'ošpičeno'), specialen akrobatski pilot (izurjen, zanesljiv in nabrušen) in specialen akrobatski potnik (željan 7g, 150 km/h ...) - ravno prav za nepozabno doživetje, kot ga v Sloveniji še ni bilo! V ceno niso všteti dodatni stroški za gondolske prevoze. Potrebujete pohodne čevlje, športna oblačila, sončna očala - vse ostalo dobite pri nas.

Vsi našteti tereni so po svoje edinstveni, pravi raj za jadralno padalstvo. Krvavec s svojo veliko višinsko razliko in termično zanesljivostjo, Vipavska dolina z možnostjo letenja preko celega leta in Bohinj s čudovito alpsko panoramo.

Vaš polet lahko po želji tudi fotografiramo, s čimer si zagotovite trajen spomin na jadralno padalsko doživetje. Izročimo vam CD z atraktivnimi visoko resolucijskimi posnetki, slike pa si v poljubni velikosti izdelate sami.

INFORMACIJE ZA TANDEM Z JADRALNIM PADALOM V BOHINJU
Propilot d.o.o.
Pot za Bistrico 17
1230 Domžale
GSM: +386 (0) 41 739 512, +386 (0) 41 689 014
E-pošta: info@loop-acrocup.com 
www.loop-acrocup.com

English tel:+386 41 540 805 REZERVACIJE